Försäljningsvillkor

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR (Dataskyddsförordningen).

Läs mer om vår behandling av personuppgifter i vår Integritetspolicy.

 

BETALNINGSALTERNATIV

Klarna 

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan vi ansvarar för produkten. Betalningsfrågor skall därdör riktas till Klarna.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade och garanterar snabb och säker betalning.

 

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid – alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

 

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Mer information: Allmänna villkor

Swish

Du kan välja om du vill betala din order direkt med Swish. För dig som har Klarna-appen så kan du även där välja att betala din faktura direkt via Swish.

 

ORDERBEKRÄFTELSE 

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse inom 24 timmar som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss. Detta kan bero på att du skrivit in fel e-postadress. Du får ett sms när paketet finns att hämtas på närmsta utdelningsstället. Har du valt Klarna som betalsätt, kommer du även få en faktura via din epost.

 

LEVERANSVILLKOR

Normal Leveranstid är 3-7 arbetsdagar från att beställningen är bekräftad. Är det en beställningsvara och icke ”standardprodukter” så är leveranstiden normalt 7-14 dagar om inget annat anges på produkten och förutsatt att den inte är tillfälligt slut hos leverantören. 

Vid beställningar över 1000 kr gäller det fri frakt inom Sverige. 

Beställningar skickas med Schenker, DHL eller Postnord och paketet hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för Vid eventuella förseningar beroende på fraktföretaget tar vi inget ekonomiskt ansvar.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till fraktbolaget och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till fraktbolagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan.  

Samtliga paket går att spåra.

Paket som inte har hämtats ut inom fjorton (14) dagar återsänds till grenarsgolf.se. Om detta sker debiteras kund en avgift på 500 kr (SEK) för kostnader hänförliga till administration, frakt, returfrakt och hantering för grenarsgolf.se. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

 

Personer under 18 år får ej göra beställningar då man enligt lag måste vara myndig för att ingå ett avtal.

 

Vid en Tvist följer Allmänna Reklamationsnämndens. Mer information kring detta hittar ni via länken: http://ec.europa.eu/consumers/odr/